Perhepäivä Sirkus Finlandiassa 5.10.

10.6.2019

Teollisuusliiton Helsinki–Uudenmaan-alue järjestää Teollisuusliiton jäsenille ja heidän perheilleen perhetapahtuman, jota vietetään Sirkus Finlandian ratkiriemukkaissa sirkustunnelmissa Helsingin Kaisaniemessä lauantaina 5.10.2019.

Tilaisuus alkaa sirkusteltassa kello 12.30, jolloin tulee olla istumapaikalla katsomossa. Tilaisuuden kestoajaksi on ilmoitettu noin 2,5 tuntia sisältäen väliajan. 

 

Lippujen ostaminen ja kustannukset                            

Sirkus Finlandian yksityisnäytöksemme esityksen omavastuuhinta osallistujalle on 2 euroa/lippu. Kahden euron omavastuuhinta muodostuu Ticketmasterin lipunmyynnin kustannuksista.  Sirkukseen   lähtijät, Teollisuusliiton jäsen perheineen, ostavat itse lipun/liput (max. 6 lippua) henkilökohtaisesti lipunmyynnistä yksityisnäytök- semme lipunmyynnin alkaessa aukeavan nettilinkin kautta.

Lippujen myynti perhetapahtumamme yksityisnäytökseen käynnistyy ostolinkin auetessa 26.8. kello 9.     Lipunmyyntilinkki on avoinna 5.10.2019 asti tai niin kauan kuin lippuja on saatavilla. Mikäli liput menevät ennen 5.10. ilmoittaa myyntijärjestelmä automaattisesti, että tilaisuus on loppuunmyyty.  Lippuja varatessa tulee huomioida pienten lasten osalta, että jokaiselle, joka istuu penkillä, ei vanhempien sylissä, tulee varata oma lippu esitykseen.

Perhetapahtumaan ei sisälly aluetoimiston järjestämää ruokailua.  Ruokailu kannattaa ajoittaa Sirkuksen väliajalle. Sirkusteltassa on omia kioskeja, joista voi tarvittaessa ostaa suolaista ja makeaa välipalaa.

Liitteet